



Islamic Finance Consultative Group Meeting

Date 1 – 2 November 2022

Location Hybrid – Virtual and Kuala Lumpur, Malaysia

Agenda timings are based on MYT time, MYT time is 8:00 hours ahead GMT time.

Day 1 - Tuesday 1 November

Time (MYT)	Agenda ref	Agenda item
09:40-09:45		Welcome and administration (5 mins)
		Updates from MASB
09:45-10:15	1	Standard-setting activities and due process (30 mins)
10:15-11:15	2	Research projects (Application of Malaysian Financial Reporting Standards to Islamic social finance transactions) (60 mins)
11:15-11:45		[Break] (30 mins)
		Updates from MASB (cont.)
11:45-12:30	3	Implementation (Case studies on applying IFRS to linked transactions) (45 mins)
12:30-13:45		[Lunch] (75 mins)
		Updates from IASB
13:45-14:25	4	Exposure Draft third edition of the IFRS for SMEs Accounting Standard (40 mins)
14:25-15:15	5	 Post-implementation Review of IFRS 9 Classification and Measurement (25 mins) Impairment (25 mins)
15:15-16:00	6	Post-implementation Review of IFRS 15—Revenue from Contracts with Customers (45 mins)
16:00-16:15		[Break] (15 mins)
16:15-16:55	7	Update from IFRS Foundation on ISSB developments and its agenda priorities consultation—Overview (40 mins)
16:55-17:00		Closing remarks on day 1 (5 mins)
		End of Day 1



Day 2 – Wednesday 2 November

Time (MYT)	Agenda ref	Agenda item
09:30-09:35		Opening remarks on day 2 (5 mins)
09:35-10:35	8	IASB's Third Agenda Consultation—Overview (60 mins)
10:35-11:20	9	IFRS Interpretations Committee update—Process (45 mins)
11:20-11:50		[Break] (30 mins)
11:50-12:50	10	 Evolution of Islamic Finance in Malaysia Value-based Intermediation: Reinforcing sustainability agenda (20 mins) Ta'awun in Takaful: Enhancing broader socioeconomic resilience (20 mins) Islamic fintech: Digital banking and financial inclusion (20 mins)
12:50-12:55		Closing remarks on day 2 and admin session (5 mins)
		End of Day 2